Libramont 2022: de zondag van de kampioenen !

Elevage 31/07/2022

De Summer Breeding Show 2022 werd afgesloten op zondag 31 juli met de voorstelling van de jaarlingen en de veulens. De kampioenen van deze editie zijn voortaan bekend!

De SBS PEANUTS VAN DUYVERSPUTTEN (Toulon x Quality Time), voorgesteld door Lieve Blindeman 9305 Hofstade, pakt de 1e plaats bij de mannelijke jaarlingen. Bij de merries ging de zege naar de SBS PASO DOBLE DU JADE (Floricello x Dante Weltino), gefokt bij Francis Carlens 4350 Remicourt, gefokt in de dressuurrichting. Ze legde tevens beslag op de zeer gegeerde titel van Jaarlingkampioene 2022!

Twee winnaars ex-aequo

Wat de hengstenveulens geboren in 2022 betreft, eindigde onze wedstrijd voor het eerst met twee veulens ex-aequo op de eerste plaats: QUASALLO GV SAVENIERE (SBS – Mitchy de la Savenière x Casallo Z), voorgesteld door Jean Gallet uit Libramont Chevigny en QUERCY VAN HET NEDERVELD (Christian’s Chacco x Bufero van het Panishof), een fokproduct van Carl Toppet-Hoegars in Vliermaalroot), die eerder zegevierde in Soignies (juni 2022) in de reeks merries met veulen.

Bij de merrieveulens 2022 zegevierde alweer een product van Mitchy de la Savenière: QUEEN LAMI GV SAVENIERE, eveneens geboren bij Jean Gallet.

De kampioenstitel bij de veulens 2022 was voor QUASALLO GV SAVENIERE!

Voor de volledige uitslag: https://www.sbsnet.be/fr/libramont-summer-breeding-show-3