Belangrijke update op de website van het SBS

Varia 25/05/2018

De bezoekstatistieken van onze website bewijzen dat u steeds talrijker bent om onze database te raadplegen. Database die ondertussen meer dan 106.000 paarden sterk is! Deze schat aan gratis informatie wordt dagelijks bijgewerkt en laat aan iedereen toe om online en real time de SBS – geboorteaangiften en het palmares van de SBS – paarden op te volgen.

Waarom dan ook – bij wijze van test – niet op zoek gaan naar een paard (of reden te meer … een bij Studbook SBS gekeurde hengst)? U zal aldus kennis maken met een compleet nieuw uitgekiende functie, gericht op de noden van de fokkerij: aan te klikken pedigree, productie, palmares, dekstations, fotogalerij, video’s, enz.

Meer dan genoeg dus om het vertrouwen te staven dat u ons steeds talrijker schenkt, door middel van een lidmaatschap bij het SBS en door het inschrijven van fokproducten bij hun geboorte. Indien dit nog niet gebeurde, en voor hen die hieromtrent aangeschreven werden, geef uw veulen(s) het warme welkom dat hen toekomt en vervoeg de community van de SBS – fokkers. U wordt aldus deelgenoot om mee te werken aan de opwaardering van onze digitale tools die wij ter uwer beschikking stellen.