De 6- en 7-jarigen komen uitstekend voor de dag

International 12/10/2017
FEE VAN HET CAUTERHOF (R.O.+) (Bamako de Muze/Thunder vd Zuuthoeve – fokker: F. Spiessens te B-2880 Bornem)
FEE VAN HET CAUTERHOF (R.O.+) (Bamako de Muze/Thunder vd Zuuthoeve – fokker: F. Spiessens te B-2880 Bornem)

Ze werken aan hun toekomst en aan deze van het SBS

Net geen week geleden, kwamen we terug op de mooie prestaties van de jonge 5- jarige SBS-paarden. Hun net iets oudere collega’s komen uitermate ‘geprikkeld’ voor de dag! De voorbije dagen werd dit bevestigd door een hele resem zeges en aansprekende klasseringen, kwestie van natuurlijk te bevestigen dat aan de toekomst gewerkt wordt in de SBS-rangen.

Bij de 6- jarigen zijn er de zeges en klasseringen van FAYERBAL DU RONCHY (Baloubet du Rouet/Bon Ami – fokker: J. Eichenlaub-Georges te B-5361 Mohiville) en FEE VAN HET CAUTERHOF (R.O.+) (Bamako de Muze/Thunder vd Zuuthoeve – fokker: F. Spiessens te B-2880 Bornem) op CSIYH Vilamoura (POR), alsook deze van FINDLAY DU MOULIN A PAPIER (Utah van Erpekom/Surcouf de Revel – fokker: P. Buisseret te B-7332 Sirault) en FREUD DEL CABANON (Filou de Muze/Toulon – fokker: P. Willaumez te B-7540 Kain), terwijl FLOYD VAN SCHORE (Indoctro/Burggraaf – fokker: W. Lefevere te B-8433), ook de klasseringen bevolkt.

Op CSIYH Cagnes-sur-Mer (FRA), is het FUèGO DE LA CLOSIERE (Nabab de Rêve/Landjuweel Saint-Hubert – fokkers: T. De Coninck & C. Rolin te B-5030 Gembloux) die zich onderscheidde, net zoals FELICIEN DE LA BONNETTE (Armitage/Le Tot de Semilly – fokker: Ecurie Dorigo te B-6533 Biercée) te … Rancho Murieta (USA). Kortom, ze zijn overal …

Aan 7- jarige zijde zijn het vooral de SBS-gekeurde hengsten die indruk maakten. Zoals CHELLANO II (Contender/Cor de la Bryère) op CSIYH Oliva (ESP), EVERTON DE VILLEE (Arko III/Ogano Sitte – fokker: X. Hanneton te B-6533 Biercée) op CSIYH Vilamoura (POR), FEVIVO (Azteca VDL/Con Air) op CSIYH Moorsele (BEL) en FETCHING DES MINES (Chello III/Indoctro) op CSI* Cagnes-sur-Mer (FRA). Ze werken dus aan hun toekomst in elke zin van het woord. (CA)